Rieten manden

Sorteer op:

GeWoon Rieten mand - New York 1928

GRATIS VERZENDING
€89,95
Deze rieten mand met deksel heeft het opschrift 'New York 1928'. Deze rieten manden zijn gemaakt van grof riet en is 55 cm breed, 37 cm diep en 35 cm hoog.
Bij deze vierkante rieten mand M kunt u de deksel vast maken met de stijlvolle leren riemen. Deze rieten manden zijn 40 cm breed, 40 cm diep en 40 cm hoog.

GeWoon Grote rieten mand touw - 120 cm

GRATIS VERZENDING
€249,95
Deze grote rieten mand met deksel heeft een houten frame aan de binnenkant. De mand is 120 cm breed, 45 cm diep en de hoogte is 48 cm.

GeWoon Grote rieten mand XL - New Orleans

GRATIS VERZENDING
€139,95
Deze grote grey rieten mand XL heeft het zwarte opschrift 'New Orleans' en is gemaakt van koboo grey grof riet. De rieten mand is 80 cm breed, 50 cm diep en de hoogte is 55 cm.
Deze hoge vierkante rieten mand M heeft jute handvaten. De rieten mand is 37*37 cm en de hoogte van de mand is 48 cm.

GeWoon Ronde rieten mand XL - Ø60x50 cm

GRATIS VERZENDING
€69,95
Deze mand is gemaakt van koboo grey riet en heeft een grijze kleur. De mand heeft een doorsnede van 60 cm en is 50 cm hoog.

GeWoon Grey Rieten Opbergmand - XL

Sale
GRATIS VERZENDING
€79,95 €109,95
Deze grey rieten opbergmanden XXL zijn van de GeWoon collectie. De grote opbergmand is 70 cm breed, 47 cm diep en de hoogte is maar liefst 45 cm.

GeWoon Grote rieten mand met deksel - L

GRATIS VERZENDING
€89,95
Deze grote rieten mand met deksel L is gemaakt van grof grijsbruin riet. De rieten mand is 74 cm breed, 39 cm diep en de hoogte is 32 cm.

GeWoon Grote rieten mand met deksel - XL

GRATIS VERZENDING
€124,95
Deze grote rieten mand met deksel XL is gemaakt van grof grijsbruin riet. De rieten mand is 80 cm breed, 48 cm diep en de hoogte is 40 cm.
Deze bruine rieten mand op wielen heeft het opschrift 'Couvertures' en is geschikt voor onder uw bed. De afmetingen zijn 90 cm breed, 40 cm diep en 31 cm hoog.

GeWoon Rieten wasmand Country - 56x35xH60 cm

GRATIS VERZENDING
€189,95
Deze prachtige rieten wasmand Country heeft twee vakken met linnen doek. De wasmand is 56 cm breed, 35 cm diep en de hoogte is 60 cm.
Deze hoge vierkante rieten mand L heeft jute handvaten. De rieten mand is 45x45 cm en de hoogte van de mand is 53 cm.

Rieten mand

Hou je van een opgeruimde kamer, kantoor of slaapkamer; overal geeft een opgeruimde omgeving je een rustig gevoel. Opruimen betekent opbergen en opbergen doe je natuurlijk met een prachtige rieten mand. Een rieten mand is een ideale opberger voor alle ruimtes in huis. Een mand voor op de slaapkamer, voor in de keuken of een rieten opbergmand voor in de badkamer, voor elke ruimte in huis is er wel een geschikte rieten mand te vinden.

Rieten manden de ideale opbergers

Een rieten mand is een ideale opberger. Naast het sfeervolle uiterlijk van een rieten mand is de mand ook geschikt om zware spullen in op te bergen. De rieten manden in het assortiment van Gewoonknus.nl zijn gemaakt van zeer kwalitatief riet en rotan. Wij hebben een uniek assortiment rieten manden. Zo hebben wij rieten manden gemaakt van Srimit grey riet, wat een fijner rietsoort is en hebben wij rieten manden gemaakt van Koboo grey riet, wat weer een grover rietsoort is. Daarnaast hebben wij de immens populaire white-edition manden in ons assortiment. Alle rieten manden zijn praktisch om te gebruiken, maar ook ideaal te gebruiken ter woondecoratie.

Rieten manden met deksel

Ben je opzoek naar een rieten mand met deksel dan ben je in onze woonwinkel op de juiste plaats. Wij hebben een grote collectie rieten manden met deksel. Zo hebben wij rieten manden met losse deksels in onze collectie, maar ook vele rieten manden met vaste deksels. Opbergmanden zijn erg handig om spulletjes zoals kussens, plaids en andere woonaccessoires mee op te bergen.

Ben je opzoek naar een rieten wasmand gemaakt van riet of een plantenbak gemaakt van riet? Ook daarvoor zijn de opbergmanden van ons geschikt. Neem snel een kijkje in onze grote collectie. Een rieten mand heeft een landelijke uitstraling, maar kan ook uitstekend in andere woonstijlen gebruikt worden.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x