Rieten manden

Sorteer op:

GeWoon Grote rieten mand met deksel - XL

GRATIS VERZENDING
€124,95
Deze grote rieten mand met deksel XL is gemaakt van grof grijsbruin riet. De rieten mand is 80 cm breed, 48 cm diep en de hoogte is 40 cm.
Deze grote vierkante rotan mand heeft stoere handvaten. De rieten mand is 67 cm breed, 67 cm diep en de hoogte is 64 cm.
Deze rechthoekige rieten opbergmand M heeft jute handvaten en is gemaakt van hoge kwaliteit riet. De mand is 42 cm breed, 29 cm diep en de hoogte is 31 cm.

GeWoon Grote rieten mand touw - 120 cm

GRATIS VERZENDING
€249,95
Deze grote rieten mand met deksel heeft een houten frame aan de binnenkant. De mand is 120 cm breed, 45 cm diep en de hoogte is 48 cm.

GeWoon Grote rieten mand XXL - Long Island

GRATIS VERZENDING
€249,95
Deze grote rieten mand met deksel XXL heeft het zwarte opschrift 'Long Island' en is van grof bruin/grijs riet. Deze 'Long Island' mand is 130 cm breed, 45 cm diep en de hoogte is 45 cm.

GeWoon Grote rieten mand XL - New Orleans

GRATIS VERZENDING
€139,95
Deze grote grey rieten mand XL heeft het zwarte opschrift 'New Orleans' en is gemaakt van koboo grey grof riet. De rieten mand is 80 cm breed, 50 cm diep en de hoogte is 55 cm.

GeWoon Ronde rieten mand XL - Ø60x50 cm

GRATIS VERZENDING
€69,95
Deze mand is gemaakt van koboo grey riet en heeft een grijze kleur. De mand heeft een doorsnede van 60 cm en is 50 cm hoog.

GeWoon Ronde rieten mand XL - 1928

GRATIS VERZENDING
€69,95
Deze ronde rieten mand XL heeft het opschrift '1928' en handige handvaten. De rieten mand heeft een doorsnee van 52 cm en de hoogte is 51 cm.
Deze hoge vierkante rieten mand M heeft jute handvaten. De rieten mand is 37*37 cm en de hoogte van de mand is 48 cm.
Deze rechthoekige rieten opbergmand L heeft jute handvaten en is gemaakt van hoge kwaliteit riet. De mand is 48 cm breed, 38 cm diep en de hoogte is 34 cm.

GeWoon Grote rieten opbergmand - 120 cm

GRATIS VERZENDING
€349,95
Deze grote rieten opbergmand is maar liefst 120 cm breed, 45 cm diep en de hoogte is 80 cm. Deze rieten mand heeft een houten frame en is hierdoor zeer stevig.

GeWoon Opbergmand met deksel - 76x46xH43 cm

GRATIS VERZENDING
€99,95
Deze rieten opbergmand met deksel is 76 cm breed, 46 cm diep en de hoogte is 43 cm.

Rieten mand

Hou je van een opgeruimde kamer, kantoor of slaapkamer; overal geeft een opgeruimde omgeving je een rustig gevoel. Opruimen betekent opbergen en opbergen doe je natuurlijk met een prachtige rieten mand. Een rieten mand is een ideale opberger voor alle ruimtes in huis. Een mand voor op de slaapkamer, voor in de keuken of een rieten opbergmand voor in de badkamer, voor elke ruimte in huis is er wel een geschikte rieten mand te vinden.

Rieten manden de ideale opbergers

Een rieten mand is een ideale opberger. Naast het sfeervolle uiterlijk van een rieten mand is de mand ook geschikt om zware spullen in op te bergen. De rieten manden in het assortiment van Gewoonknus.nl zijn gemaakt van zeer kwalitatief riet en rotan. Wij hebben een uniek assortiment rieten manden. Zo hebben wij rieten manden gemaakt van Srimit grey riet, wat een fijner rietsoort is en hebben wij rieten manden gemaakt van Koboo grey riet, wat weer een grover rietsoort is. Daarnaast hebben wij de immens populaire white-edition manden in ons assortiment. Alle rieten manden zijn praktisch om te gebruiken, maar ook ideaal te gebruiken ter woondecoratie.

Rieten manden met deksel

Ben je opzoek naar een rieten mand met deksel dan ben je in onze woonwinkel op de juiste plaats. Wij hebben een grote collectie rieten manden met deksel. Zo hebben wij rieten manden met losse deksels in onze collectie, maar ook vele rieten manden met vaste deksels. Opbergmanden zijn erg handig om spulletjes zoals kussens, plaids en andere woonaccessoires mee op te bergen.

Ben je opzoek naar een wasmand gemaakt van riet of een plantenbak gemaakt van riet? Ook daarvoor zijn de opbergmanden van ons geschikt. Neem snel een kijkje in onze grote collectie. Een rieten mand heeft een landelijke uitstraling, maar kan ook uitstekend in andere woonstijlen gebruikt worden.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x