Bijzettafels

Sorteer op:

Deze naturel houten bijzettafel Lev is van de Woood collectie. De houten bijzettafel met metalen poten is 39 cm in doorsnee en de hoogte is 52 cm.
Deze bruine hout met metalen bijzettafel Dani is van het woonmerk Sweet Living. De Sweet Living bijzettafel is 40,5 cm breed, 30,5 cm diep en de hoogte is 51 cm.
Deze zwarte metalen bijzettafel Agneta is van het woonmerk Countryfield. De Countryfield tafel is 45 cm in doorsnee en de hoogte is 66,5 cm.
Deze zwarte metalen bijzettafel Abigael is van het label Countryfield. De Countryfield bijzettafel is 60 cm in doorsnee en de hoogte is 50 cm.
Deze zwarte bamboe bijzettafel Dragon is van het woonlabel By-Boo. De By-Boo bijzettafel is 49 cm in doorsnee en de hoogte is 39,5 cm.
Deze zwarte bamboe bijzettafel Dragon is van het merk By Boo. De By-Boo bijzettafel is 60 cm in doorsnee en is 49 cm hoog.
Deze Jacky bijzettafel is gemaakt van metaal met een zwarte kleur en behoort tot de collectie van GeWoon. De doorsnede van de bijzettafel is 44,5 cm en de hoogte bedraagt 50 cm.
Deze bolvormige bijzettafels behoren tot de collectie van GeWoon en zijn gemaakt van mangohout en metaal. De tafels worden geleverd als set van twee stuks.
Deze ronde bijzettafel Bowe van Countryfield is gemaakt van metaal en hout. De bijzettafel wordt geleverd als een setje van drie stuks zoals op de foto staat afgebeeld.
Deze zilveren bijzettafel Leonora van Countryfield is gemaakt van metaal. De bijzettafel heeft een doorsnede van 62,5 cm en is 38,5 cm hoog.
Deze salontafels Twins wit van By-Boo zijn gemaakt van ijzer en hout. De salontafels worden geleverd als een setje van 3 stuks.
Deze set salontafels Trapeze vierkant van By-Boo is gemaakt van ijzer. De set wordt geleverd als een setje van drie stuks.

Een bijzettafel is één van die meubels die je in iedere woning nodig hebt. Naast dat een bijzettafel erg praktisch is in je interieur, is het ook een echte sfeermaker. Dit maakt een bijzettafel tot een ideaal item voor in je interieur. Op Houss.nl vind je dan ook een groot assortiment design bijzettafels in allerlei formaten, kleuren en natuurlijk ook verschillende designs. Op Gewoonknus.nl vind je dan ook vele design bijzettafels van diverse topmerken. Of je nou kies voor een ronde bijzettafel of voor een houten exemplaar. Alle soorten en maten bijzettafels zijn te vinden in onze webshop.

Design bijzettafel van een topmerk

Ben je opzoek naar een echte design bijzettafel dan wil je natuurlijk een exemplaar van een top designmerk. Op Gewoonknus.nl vind je dan ook bijzettafels van top design merken zoals By-Boo, House Doctor en BePureHome. Neem bijvoorbeeld de prachtige houten bijzettafels van het merk Bloomingville. Een houten bijzettafel is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en formaten en is dan ook mateloos populair in interieurland. Ben je opzoek naar een top design bijzettafel, dan zijn de bijzettafels van het merk House Doctor de moeite waard. Deze prachtige items zijn gemaakt van metaal en verkrijgbaar is super trendy kleuren. Daarnaast hebben we natuurlijk nog allerlei andere design merken waar je de mooiste exemplaren kunt vinden.

Bijzettafeltjes in verschillende materialen en kleuren

Bijzettafeltjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en materialen. Veelvoorkomende exemplaren zijn houten bijzettafels. Houten bijzettafels passen in veel verschillende interieurstijlen. Dit is ook waarom hout een veelgebruikt materiaal voor een bijzettafel is. Daarnaast zijn ook glas en metaal veelgebruikte materialen. Metalen bijzettafels kom je bijvoorbeeld tegen bij de echte designmerken. Een metalen bijzettafel heeft doorgaans een strakke look, waardoor dit perfect past in een interieur met een modern design. Daarnaast is het ook belangrijk dat je jou favoriete kleur bijzettafel kunt uitzoeken. In onze webshop vind je dan ook veel verschillende kleuren. Populaire kleuren zijn wit en zwart. Zowel een witte- als ook een zwarte bijzettafel kun je perfect combineren met allerlei andere kleuren. Dit zorgt ervoor dat je niet te vaak hoeft te wisselen van bijzettafel in je interieur.

Gebruik een bijzettafel als salontafel

Bijzettafels kun je op verschillende manieren gebruiken. Onder de bekende interieurstylisten wordt een bijzettafel tegenwoordig ook veel gebruikt als salontafel. Door bijvoorbeeld een grote bijzettafel of twee kleine bijzettafels in de zithoek te gebruiken kun je een unieke salontafel creëren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om twee verschillende bijzettafels te nemen, maar je kunt ook voor een set van twee bijzettafels kiezen.  Je hebt dan bijvoorbeeld een kleine en een grote bijzettafel in dezelfde uitstraling. Dit zorgt dan ook voor een homogeen effect in je zithoek. Een bijzettafel kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Niet alleen als salontafel maar je kunt een bijzettafel natuurlijk ook gebruiken als nachtkastje of krukje of misschien wel een heel ander doeleinde. Het is in ieder geval duidelijk dat je met een bijzettafel veel verschillende kanten op kunt. Op Gewoonknus.nl vind je dan ook meer dan honderd verschillende soorten bijzettafels. Mocht je opzoek zijn naar een bijzettafeltje en je kunt deze niet vinden in onze shop? Dan kun je altijd onze klantenservice vragen om je te helpen bij het vinden van je favoriete design bijzettafel.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x