Woood

Sorteer op:

De Layla bijzettafel van Woood is gemaakt van metaal met een brass kleur. De tafel heeft een hoogte van 37 cm en de doorsnede bedraagt 79 cm.
Dit oker fluwelen bankje Sara is gemaakt van beukenhout en polyester en behoort tot de collectie van Woood. De breedte van het bankje bedraagt 110 cm, de diepte is 72 cm en de hoogte van het bankje is 73 cm.
Dit metalen wandrek Puck behoort tot de collectie van Woood. De breedte van het wandrek is 35 cm, de diepte bedraagt 15,5 cm en de hoogte is 30,5 cm.
Deze zwart metalen spiegel behoort tot de collectie van Woood. De doorsnede van de spiegel bedraagt 80 cm en de diepte van de spiegel is 5 cm.

Woood Groene Fauteuil Sara - 59x70xH71 cm

GRATIS VERZENDING
€199,00
Deze groene fauteuil Sarah is gemaakt van polyester en beukenhout en behoort tot de collectie van Woood. De fauteuil heeft een breedte van 59 cm, een diepte van 70 cm en de hoogte bedraagt 71 cm
Dit bankje Sara is gemaakt van rotan met een naturel kleur en behoort tot de collectie van Woood. Het bankje heeft een breedte van 127 cm, een diepte van 83 cm en een hoogte van 75 cm.
De Nina kruk is gemaakt van hout en metaal en behoort tot de collectie van Woood. De breedte en de diepte van de kruk bedragen 40,5 cm en de hoogte is 46,5 cm.
Deze Ivar bijzettafel behoort tot de collectie van Woood en is voorzien van een petrol blauwe kleur. De doorsnede van de tafel bedraagt 40 cm en de hoogte is 43 cm.
Deze eetkamerstoel is gemaakt van fluweel met oker kleur en behoort tot de Woood collectie. De stoel heeft een breedte van 47 cm, een diepte van 54 cm en de hoogte bedraagt 92 cm.
Deze Cognac eetkamerstoel Swen is gemaakt van metaal en Pu-leer. De stoel heeft een breedte van 50 cm, een diepte van 61,5 cm en een hoogte van 84,5 cm. De stoelen worden geleverd als set van twee stuks.

Woood Suze Groene Fauteuil - 59x70xH71 cm

GRATIS VERZENDING
€199,00
Deze Suze fauteuil met een groene kleur is gemaakt van berkenhout, acryl, polyester en katoen, de stoel behoort tot de collectie van Woood. De fauteuil heeft een breedte van 59 cm, een diepte van 70 cm en een hoogte van 71 cm.
De zwarte bakkerskar is gemaakt van metaal en MDF hout met een zwarte kleur en behoort tot de collectie van Woood. De bakkerskar heeft een breedte van 91 cm, een diepte van 40 cm en een hoogte van 194,5 cm.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x