Riverdale

Sorteer op:

Dit zwarte windlicht Urban van Riverdale is gemaakt van hout. Het windlicht heeft een doorsnede van 42 cm en is 49 cm hoog.
Deze etagère is gemaakt van metaal en heeft een vintage zilveren kleur. De etagère heeft een doorsnede van 45,5 cm en is 60 cm hoog.
Deze Riverdale fotolijst is gemaakt van metaal en glas en heeft een zilveren kleur. De fotolijst is 19,5 cm breed en 14,5 cm hoog.
Deze zilver metalen tafelklok Luton is van het merk Riverdale. De Riverdale klok is 25 cm breed, 6 cm diep en de hoogte is 28 cm.
Deze Riverdale theepot is gemaakt van aardewerk en heeft een vintage blauwe kleur. De theepot is 14,5 cm diep, 22 cm breed en 15 cm hoog.
Deze etagère is gemaakt van metaal en heeft een bronzen kleur. De etagère heeft een doorsnede van 45,5 cm en is 46,5 cm hoog.
Deze beige mok Metz vintage van Riverdale is gemaakt van keramiek. De mok heeft een diameter van 8 cm en is 11,5 cm hoog. De mok wordt geleverd als een setje van 6 stuks.
Deze grijze onderzetters Nature van Riverdale zijn gemaakt van aardewerk. De onderzetters zijn 10 cm breed, 10 cm diep en 1 cm hoog.
Dit tijdschriftenrek Wire zwart van Riverdale is gemaakt van metaal. Het tijdschriftenrek is 37 cm breed, 50 cm diep en 25 cm hoog.
Dit emerald blauwe sierkussen Flower is van Riverdale. Het Riverdale kussen is 60 cm breed en 30 cm hoog.
Deze grijze eetkamerstoel Leeds van Riverdale is gemaakt van polyester en vurenhout. De eetkamerstoel is 63 cm breed, 54,5 cm diep en 79 cm hoog.
Dit windlicht Niba van Riverdale is gemaakt van glas. Het windlicht heeft een doorsnede van 22 cm en is 19 cm hoog.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x