Bloomingville

Sorteer op:

Dit dienblad is gemaakt van hout en beschikt over een naturel kleur. Het dienblad heeft een doorsnede van 20 cm en is 3 cm hoog.

Bloomingville Hanglamp Glas transparant - Ø15xH30 cm

Sale
GRATIS VERZENDING
€79,95 €119,95
Deze hanglamp is gemaakt van glas en heeft een transparante kleur. De hanglamp heeft een doorsnede van 15 cm en is 30 cm hoog.
Deze Bloomingville kopjes zijn gemaakt van keramiek en hebben een blauw met crème kleur. De kopjes hebben een doorsnede van 7 cm en zijn 7 cm hoog.
Deze set van twee manden op pootjes zijn van de Bloomingville collectie. De manden verschillen in formaat. De kleine is 25 cm in doorsnee en de hoogte is 20 cm. De grote mand is 29 cm in doorsnee en de hoogte is 25 cm.
Deze kop en schotel zijn gemaakt van terracotta en hebben een wit met bruin/rode kleur. De kop heeft een doorsnede van 6 cm en is 5,5 cm hoog, de schotel heeft een doorsnede van 10 cm.

Bloomingville Tafellamp Goud/zilver - Ø18x25 cm

Sale
GRATIS VERZENDING
€89,95 €159,95
Deze Bloomingville goud met zilveren tafellamp is van het merk Bloomingville. De tafellamp is 18 cm in doorsnee en 25 cm hoog.
Deze grijze kom Carla van het merk Bloomingville heeft een hoogte van 13 cm en een diameter van 8 cm.
Deze Bloomingville hanglamp is gemaakt van metaal en heeft een witte kleur. De hanglamp heeft een doorsnede van 20 cm.
Dit kussen is gemaakt van katoen en polyester en heeft een wit met groene kleur. Het kussen heeft een doorsnede van 40 cm.

Bloomingville Hanglamp Wit/Metaal - Ø40 cm

Sale
GRATIS VERZENDING
€69,95 €134,95
Deze witte ronde draadmetalen hanglamp is van het merk Bloomingville. De lamp heeft een open design. Deze hanglampen zijn 40 cm in doorsnee en 40 cm hoog.
Deze espresso kop met schotel is gemaakt van aardewerk en heeft een zwart met witte kleur. De schotel heeft een doorsnede van 11,5 cm en het kopje heeft een doorsnede van 6 cm en is 5,3 cm hoog.
Deze Bloomingville kopjes zijn gemaakt van keramiek en hebben een roze met crème kleur. De kopjes hebben een doorsnede van 7 cm en zijn 7 cm hoog.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x