Rieten manden

Sorteer op:

GeWoon Grote rieten mand met deksel - XL

GRATIS VERZENDING
€124,95
Deze grote rieten mand met deksel XL is gemaakt van grof grijsbruin riet. De rieten mand is 80 cm breed, 48 cm diep en de hoogte is 40 cm.

GeWoon Grote rieten mand met deksel - L

GRATIS VERZENDING
€99,95
Deze grote rieten mand met deksel L is gemaakt van grof grijsbruin riet. De rieten mand is 74 cm breed, 39 cm diep en de hoogte is 32 cm.

GeWoon Grote rieten opbergmand - 120 cm

GRATIS VERZENDING
€349,95
Deze grote rieten opbergmand is maar liefst 120 cm breed, 45 cm diep en de hoogte is 80 cm. Deze rieten mand heeft een houten frame en is hierdoor zeer stevig.
Handige rieten opbergmand met drie vakken. Deze rieten mand is 82 cm breed, 22 cm diep en de hoogte is 16 cm.

GeWoon Ronde rieten mand XL - Ø60x50 cm

GRATIS VERZENDING
€69,95
Deze mand is gemaakt van koboo grey riet en heeft een grijze kleur. De mand heeft een doorsnede van 60 cm en is 50 cm hoog.

GeWoon Grote rieten mand XL - New Orleans

Sale
GRATIS VERZENDING
€119,95 €139,95
Deze grote grey rieten mand XL heeft het zwarte opschrift 'New Orleans' en is gemaakt van koboo grey grof riet. De rieten mand is 80 cm breed, 50 cm diep en de hoogte is 55 cm.

GeWoon Grote rieten mand XXL - Long Island

GRATIS VERZENDING
€219,95
Deze grote rieten mand met deksel XXL heeft het zwarte opschrift 'Long Island' en is van grof bruin/grijs riet. Deze 'Long Island' mand is 130 cm breed, 45 cm diep en de hoogte is 45 cm.

GeWoon Rieten Bloemenmand XXL - H90 cm

Sale
GRATIS VERZENDING
€109,00 €149,95
Deze grove rotan bloemenmand XXL is geschikt om bovenin de planten te plaatsen. De bloemenmand is maar liefst 72 cm breed, 36 cm diep en de hoogte is 90 cm.

GeWoon Grote rieten mand touw - 120 cm

GRATIS VERZENDING
€249,95
Deze grote rieten mand met deksel heeft een houten frame aan de binnenkant. De mand is 120 cm breed, 45 cm diep en de hoogte is 48 cm.
Deze ronde rieten mand met leren handvaten M zijn van de GeWoon collectie. De mand is 36 cm in doorsnee en 22 cm hoog.

GeWoon Grote rieten mand XL - Batavia 1779

GRATIS VERZENDING
€169,95
Deze rieten bataviamand XL met deksel heeft het opschrift 'BATAVIA 1779'. De rieten mand is 80 cm breed, 50 cm diep en 50 cm hoog.
Deze witte rieten mand heeft het opschrift Mother Care. De mand is 50 cm breed, 25 cm diep en de hoogte is 17 cm.

Rieten mand

Hou je van een opgeruimde kamer, kantoor of slaapkamer; overal geeft een opgeruimde omgeving je een rustig gevoel. Opruimen betekent opbergen en opbergen doe je natuurlijk met een prachtige rieten mand. Een rieten mand is een ideale opberger voor alle ruimtes in huis. Een mand voor op de slaapkamer, voor in de keuken of een rieten opbergmand voor in de badkamer, voor elke ruimte in huis is er wel een geschikte rieten mand te vinden.

Rieten manden de ideale opbergers

Een rieten mand is een ideale opberger. Naast het sfeervolle uiterlijk van een rieten mand is de mand ook geschikt om zware spullen in op te bergen. De rieten manden in het assortiment van Gewoonknus.nl zijn gemaakt van zeer kwalitatief riet en rotan. Wij hebben een uniek assortiment rieten manden. Zo hebben wij rieten manden gemaakt van Srimit grey riet, wat een fijner rietsoort is en hebben wij rieten manden gemaakt van Koboo grey riet, wat weer een grover rietsoort is. Daarnaast hebben wij de immens populaire white-edition manden in ons assortiment. Alle rieten manden zijn praktisch om te gebruiken, maar ook ideaal te gebruiken ter woondecoratie.

Rieten manden met deksel

Ben je opzoek naar een rieten mand met deksel dan ben je in onze woonwinkel op de juiste plaats. Wij hebben een grote collectie rieten manden met deksel. Zo hebben wij rieten manden met losse deksels in onze collectie, maar ook vele rieten manden met vaste deksels. Opbergmanden zijn erg handig om spulletjes zoals kussens, plaids en andere woonaccessoires mee op te bergen.

Ben je opzoek naar een wasmand gemaakt van riet of een plantenbak gemaakt van riet? Ook daarvoor zijn de opbergmanden van ons geschikt. Neem snel een kijkje in onze grote collectie. Een rieten mand heeft een landelijke uitstraling, maar kan ook uitstekend in andere woonstijlen gebruikt worden.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x